top of page
  • Foto van schrijverNanda Felderhof

Aan het werk!

Bijgewerkt op: 15 jun. 2020

10 juni 2020


Zoals ik mijn laatste Stukje al schreef, heb ik leuk nieuws te melden op werkgebied! Dat is meteen ook de verklaring waarom de frequentie van mijn blogs wat is afgenomen..

Onlangs ontving ik een mailtje van MS Zorg Nederland met de vraag of ik eens langs wilde komen om te praten over een idee dat ze daar gekregen hadden. Ze dachten namelijk dat ik ze bij dat idee zou kunnen helpen. Natuurlijk wilde ik dat!!! (pas later realiseerde ik me dat ik nog geen idee had waar het over ging).


Binnen een week was ik op kantoor in Strijp-S (gave omgeving!). Wat bleek; ze hadden het idee opgevat om de informatie voorziening rond MS te verbeteren. Online is ontzettend veel informatie te vinden. Niet altijd actueel en ook niet altijd correct en compleet. Helaas. Dit is een groot gemis.

Eén van de doelen van MS Zorg Nederland is om deze informatievoorziening te verbeteren. Het plan is om dit nu, in tijden van Corona, te doen middels korte webinars van 15-20 min waarbij specialisten op hun eigen vakgebied het gesprek aangaan over allerlei actuele onderwerpen. Of ik dit idee wil coördineren....

Daar moest ik echt reuze lang over nadenken (NOT!) want natuurlijk wil ik dat! Ik kan mijn kennis uit de praktijk gebruiken en werk met mensen over een onderwerp wat me zeer na aan het hart ligt! Kan het nog beter? Daarnaast kan ik alles vanuit huis doen in mijn eigen tijd! Helemaal perfect voor mij dus.

Inmiddels ben ik zo'n 2 weken bezig. Ideeën uitwerken en bespreken, leren omgaan met de software die we gaan gebruiken, contacten leggen etc. En wat geniet ik ervan! Ik voel me nuttig, uitgedaagd en ik leer nieuwe dingen. Ik draag bij aan de maatschappij. Wat voor de één iets heel kleins kan zijn (het is maar een paar uurtjes in de week) is voor mij iets heel groots en levert me bakken met (mentale) energie op.

De oplettende lezer heeft wellicht een kleine verandering opgemerkt in deze blogsite. Er is een extra pagina bijgekomen; MS Talk! Dit is de naam die we onze webinars hebben gegeven. Alle video's die we maken zal ik ook hier delen. Hoe meer gedeeld, hoe meer mensen we kunnen bereiken. En dat is toch wat we willen! Help je mee?

Naast bloggen, nu dus ook vloggen! (nou ja, soms..... ik hoef niet altijd met mijn snoet in beeld, gelukkig).

165 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page